Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
  • Total de plata
    0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

  • GEWINN UND VERLUST
  • ( 10,00 Lei )
    9,00 Lei
    Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

LIMBA ENGLEZA. EXERCITII PENTRU NIVELUL SUPERIOR de MARIANA TARANULIMBA ENGLEZA. EXERCITII PENTRU NIVELUL SUPERIOR de MARIANA TARANU
Move your mouse over image or click to enlarge

» LIMBA ENGLEZA. EXERCITII PENTRU NIVELUL SUPERIOR de MARIANA TARANU


19,00 Lei

ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 19 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 19 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,38 Lei.


LIMBA ENGLEZA. EXERCITII PENTRU NIVELUL SUPERIOR

de MARIANA TARANU

EDITURA CORINT, 1996

250 PAGINI

DESCRIERE:

 

Culegerea de exercitii se adreseaza elevilor din clasele ix ? xii, celor care se pregatesc pentru bacalaureat si celor care studiaza in vederea unor examene de admitere la facultati sau a unor teste pntru obtinerea locurilor de munca eventual conditionate de stapanirea limbii engleze.

 

Aceasta inmanunchere de exercitii cuprinde gramatica ceruta de manualele de invatamant si nu numai. Pentru certitudinea ca materialul este bine insusit, la fiecare exercitiu s-a sugerat problema a carei ilustrare o reprezinta, dandu-se in felul acesta cheia imediata si posibilitatea de autocontrol rapid asupra efectuarii lui.

 

Metoda vizeaza deprinderea comunicarii spontane si corecte, moderna in formulari, care sa inlature confuziile, intelegerile eronate.

 

Lexicul priveste teme diverse legate de preocuparile elevilor mari, pregatirea pentru viata, pentru carierele viitoare, activitati sportive, hobby-uri, distractii, fara a fi neglijate aspecte din stiintele actuale: structura materiei, laserul, zborurile cosmice, computerele, biologia, SF. De asemenea, s-a pus accent asupra problemelor de ecologie.

 

 

CARTEA ESTE FOLOSITA

PRET:19 RON + TAXELE POSTALE

Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
Saptamana 4 de sarcina Saptamana 3 de sarcina Saptamana 2 de sarcina servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Hormigon Pulido Oviedo Telefon Emag contact Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Telefon reclamatii eMag Hormigon impreso Murcia Telefon contact Bringo | telefon contact Hidroelectrica