Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
  • Total de plata
    0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

  • GEWINN UND VERLUST
  • ( 10,00 Lei )
    9,00 Lei
    Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

» LIMBA ENGLEZA. GRAMATICA DE BAZA CU EXERCITII de A. MORAVEC-OCAMPO si A. FARRUGIA


19,00 Lei

ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 19 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 19 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,38 Lei.


LIMBA ENGLEZA. GRAMATICA DE BAZA CU EXERCITII

de A. MORAVEC-OCAMPO si A. FARRUGIA

EDITURA TEORA

328 PAGINI

Dimensiuni : 17 x 24 cm

DESCRIERE:

LIMBA ENGLEZA. GRAMATICA DE BAZA CU EXERCITII – este un volum menit sa ii ajute pe cei care studiaza engleza sa treaca puntea intre nivelul mediu sic el avansat in invatarea limbii engleze. Cartea se concentreaza asupra celor care stapanesc deja notiunile fundamentale de gramatica si care au nevoie de o abordare structurala pentru a-si imbunatati in continuare cunostintele. Este o carte de referinte gramaticale si exercitii potrivite atat pentru adolescenti cat si pentru persoane mature. Destinata folosirii in licee sis coli speciale de predare a limbilor straine, cartea poate fi folosita si in scopul recapitularii si consolidarii cunostintelor la nivel universitar.

Lucraea este impartita in 23 de capitole. Fiecare capitol se ocupa de o arie lingvistica completa (de exemplu timpurile prezente, articolele) fiind preferata aceasta abordare in locul prezentarii unei probleme gramaticale isolate si inlesnindu-se astfel obtinerea unei imagini comparative a limbii engleze.

CARTEA ESTE IN STARE FOARTE BUNA, NEFOLOSITA, NOUA.

PRET: 19 RON + TAXELE POSTALE 

Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
Saptamana 4 de sarcina Saptamana 3 de sarcina Saptamana 2 de sarcina servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Hormigon Pulido Oviedo Telefon Emag contact Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Telefon reclamatii eMag Hormigon impreso Murcia Telefon contact Bringo | telefon contact Hidroelectrica