Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
  • Total de plata
    0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

  • GEWINN UND VERLUST
  • ( 10,00 Lei )
    9,00 Lei
    Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

ENGLEZA IN IMAGINI PENTRU CEI MICI ENGLEZA IN IMAGINI PENTRU CEI MICI
Move your mouse over image or click to enlarge

» ENGLEZA IN IMAGINI PENTRU CEI MICI


12,00 Lei

ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 12 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 12 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,24 Lei.


ENGLEZA IN IMAGINI PENTRU CEI MICI

de EMILIA NECULAI

EDITURA STEAUA NORDULUI, 2010

176 PAGINI

CARTEA ESTE IN STARE BUNA

PRET: 12 LEI + TAXELE POSTALE

DESCRIERE:

Acest curs se adreseaza copiilor de varsta prescolara dar si proaspetilor scolari. Cum studiul unei limbi straine este un element esential in pregatirea copiilor nostri trebuie sa ne asiguram ca le oferim tot ce este mai bun pentru educatia lor.
Cartea de fata contine lectii care descriu diferite situatii in care copii se pot afla, si anume:intr-o excursie, acasa, la doctor, la ferma intr-un magazin, la scoala, la resturant, etc. Vocabularul utilizat este unul simplu, iar lectiile sunt astfel structurate pentru a inlesni asimilarea cuvintelor noi.
Primul capitol ne familiarizeaza cu transcrierea fonetica, introducand anumite semne care nu au corespondent in limba romana precum si pronuntia acestora cat mai exacta, redata si prin exemple de cuvinte din limba romana.
Ca anexa, cartea cuprinde lista timpurilor verbale din limba engleza si tabelul cu verbe neregulate. Speram ca aceasta lucrare sa fie de un real folos tuturor copiilor!

 


Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
Saptamana 4 de sarcina Saptamana 3 de sarcina Saptamana 2 de sarcina servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Hormigon Pulido Oviedo Telefon Emag contact Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Telefon reclamatii eMag Hormigon impreso Murcia Telefon contact Bringo | telefon contact Hidroelectrica