Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
  • Total de plata
    0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

  • GEWINN UND VERLUST
  • ( 10,00 Lei )
    9,00 Lei
    Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

» Livrarea produselorTransport şi plată

Transportul comenzii dumneavoastra se face prin una din modalitatile de mai jos, la alegere:

1)    Curierat rapid (FAN Courier), costul transportului fiind GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 Lei si de 26 lei, pentru comenzi mai mici de 500 lei.

 

Coletul dumneavoastră va fi expediat în maxim 24 ore de la confirmarea  comenzii şi vă va fi adus acasa sau la alta adresa specificată de dumneavoastră in aproximativ 2-3 zile.

 

 

2.) Poşta Română serviciul „Coletărie Normală“, costul transportului fiind GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150 lei si 11 lei pentru comenzi mai mici de 150 lei.

Coletul dumneavoastră va fi expediat în maxim 24 ore de la confirmarea  comenzii şi va ajunge la oficiul postal de care apartineti in aproximativ 3-5 zile lucratoare. In momentul ajungerii coletului la oficiul postal, veti fi anuntat de factorul postal printr-un aviz cu care veti merge sa ridicati personal coletul.

 

ATENŢIE!!! - În cazul în care factorul poştal nu vă aduce nici un aviz, după maxim 10 zile de la efectuarea comenzii mergeţi direct la oficiul poştal de care aparţineţi pentru ridicarea  coletului dumneavoastră.

 

Plata comenzilor se face ramburs la primirea coletului, indiferent de modalitatea de transport pe care aţi ales-o.

 

Costul transportului, este afişat în timp real la vizualizarea coşului de cumpărături.

Pentru orice intrebari sau neclaritati sunati la numerele de contact afisate pe website

 

Preţurile de mai jos sunt preţuri finale (conţin TVA 24%).

 

 


cabina foto nunta Iasi inchiriere avion privat Cazare Bran Moieciu salon epilare iasi beton cu agregate expuse | gradinita Iasi cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 Transport persoane Germania Romania Béton imprimé Paris | vidanjare Iasi | Béton imprimé decoratif salon epilare iasi panouri infrarosu cablu incalzire in pardoseala accesorii smart home ingrijiri medicale paliative Bucuresti convectoare eletrice servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat Imobiliare Corbeanca beton amprentat constanta