Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
 • Total de plata
  0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

 • GEWINN UND VERLUST
 • ( 10,00 Lei )
  9,00 Lei
  Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

Protectia Datelor Personale

În concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC CARTI-REGALE.RO, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor în vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@CARTI-REGALE.RO.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

 

1. Declinarea responsabilitatii

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu caracter exemplificativ, produsele pot sa fie diferite de acestea în ceea ce priveste culoarea, aspectul, etc, însa în aceste situatii clientul va fi înstiintat înainte de a i se livra comanda si nu se va livra decât cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. În cazul în care alte detalii sau preturile la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit în baza de date, www.CARTI-REGALE.RO îsi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii CARTI-REGALE.RO, fata de orice client, în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor încasate de societatea CARTI-REGALE.ROde la clientul respectiv.


2. Frauda

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.CARTI-REGALE.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.CARTI-REGALE.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE ÎN MISCARE CERCETAREA PENALA ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.


3. Litigii

Orice litigiu aparut între Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu administratorul companiei, office@CARTI-REGALE.RO. În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din România.

Pentru orice sesizari sau observatii pe probleme legate de încalcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteti face reclamatie la adresa de email - office@CARTI-REGALE.RO


4. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.CARTI-REGALE.RO vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu CARTI-REGALE.RO sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactându-ne online sau prin email / telefon, la adresele cuprinse în prezentul site.


5. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.CARTI-REGALE.RO sunt disponibile în limita stocului.

Preturile produselor prezentate pe www.CARTI-REGALE.RO pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Preturile produselor contin TVA

Societatea CARTI-REGALE.RO poate solicita clientilor diferite sume cu titlu de avans în cazul produselor ce nu se afla în stocul companiei. În situatia în care clientul refuza achizitia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitata.


6. Garantii

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.CARTI-REGALE.RO beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator în parte. În cadrul produselor vândute si livrate de www.CARTI-REGALE.RO, certificatele de garantie sunt emise direct de producator. Lipsa certificatului de garantie al produsului - daca este cazul, trebuie semnalata în maxim 48 de ore de la receptia marfii la adresa de mail : vanzari@CARTI-REGALE.RO. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata în considerare.


7. Returnarea produselor

Clientul poate solicita returnarea produselor în urmatoarele situatii:

 1. Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pâna la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul înlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre Client.
 2. Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Clientul va refuza receptia. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pâna la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul înlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre Client.
 3. Renuntarea la cumparare

In urma finalizarii unei comenzi de catre un potential client, se va trimite pe adresa pe e-mail al acestuia o factura proforma cuprinzand date de contact, valoarea comenzii si a transportului, inclusiv TVA, aceasta avand ca scop doar confirmarea comenzii.

Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, în termen de 24 de ore lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. În cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. În situatia în care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. CARTI-REGALE.RO va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe lânga cerere, dosarul trebuie sa contina factura în original, cât si copie dupa buletinul persoanei pe care a fost facuta factura.

Returnarea banilor ori, dupa caz, înlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua în urmatoarele conditii:

 • În cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat
 • Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele originale trebuie mentinute intacte

Daca produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca si nou, CARTI-REGALE.ROare dreptul de solicita o taxa pentru readucerea în stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vânzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, în cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

În cazul returnarii/înlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare în mod repetat va putea fi considerata un abuz.

În cazul în care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea în perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale în vigoare.

NOTA: În orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie în aceeasi stare, în ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si împreuna cu toate documentele care l-au însotit (factura, certificate de garantie etc.).

În momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este întru totul de acord cu cele mentionate mai sus.


Dispozitii finale

CARTI-REGALE.RO îsi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.CARTI-REGALE.RO, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori în acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lamuriri sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe adresa office@CARTI-REGALE.RO sau vanzari@CARTI-REGALE.RO


cabina foto nunta Iasi inchiriere avion privat Cazare Bran Moieciu salon epilare iasi beton cu agregate expuse | gradinita Iasi cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 Transport persoane Germania Romania Béton imprimé Paris | vidanjare Iasi | Béton imprimé decoratif salon epilare iasi panouri infrarosu cablu incalzire in pardoseala accesorii smart home ingrijiri medicale paliative Bucuresti convectoare eletrice servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat Imobiliare Corbeanca beton amprentat constanta