Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
  • Total de plata
    0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

  • GEWINN UND VERLUST
  • ( 10,00 Lei )
    9,00 Lei
    Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

PROGRESE RECENTE IN DISCIPLINELE CHIRURGICALE de TH. BURGHELEPROGRESE RECENTE IN DISCIPLINELE CHIRURGICALE de TH. BURGHELE
Move your mouse over image or click to enlarge

» PROGRESE RECENTE IN DISCIPLINELE CHIRURGICALE de TH. BURGHELE


25,00 Lei

ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 25 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 25 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,50 Lei.


PROGRESE RECENTE IN DISCIPLINELE CHIRURGICALE

de TH. BURGHELE

EDITURA MEDICALA, 1969

224 PAGINI

Dimensiuni : 14 x 20 cm

DESCRIERE:

Cuvînt introductiv

In practica de fiecare zi a chirurgiei survin în orice moment nenumărate probleme ale specialităţilor chirurgicale profilate; este de datoria chirurgului general de a cunoaşte progresele moderne şi verificate de practică, apărute în fiecare specialitate chirurgicală. Calitatea diagnosticului şi mai ales a indicaţiilor terapeutice nu va avea decît de cîştigat din această posibilitate de informare ştiinţifică.

Numărul mare de specialităţi şi de subspecialităţi care s-au desprins din chirurgia generală explică variaţia atît de mare a subiectelor abordate de cadre valoroase ale disciplinelor respective, care au acumulat o experienţă vastă şi care, bazîndu-se pe o amplă iniormafie văzută critic, au reuşit să redea noul şi utilul pe care fiecare chirurg trebuie să le cunoască.

Iată de ce am îmbrăţişat cu entuziasm ideea Editurii medicale de a aduce în fiecare an, datorită unei colaborări competente, noul din diferitele specialităţi chirurgicale. Această colecţie nu trebuie să fie o simplă trecere în revistă a tuturor problemelor ce frămîntă fiecare disciplină, unele, este drept, foarte interesante, dar care nu-şi găsesc încă justificarea şi nici confirmarea practică a valorii lor. Ea are exclusiv scopul de a analiza critic, cu competenţă, unele aspecte de diagnostic şi de terapeutică pe care orice clinician trebuie să le cunoască.

 

CARTEA ESTE IN STARE  BUNA, BINE INTRETINUTA, NEFOLOSITA

PRET: 25 RON + TAXELE POSTALE

Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
Saptamana 4 de sarcina Saptamana 3 de sarcina Saptamana 2 de sarcina servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Hormigon Pulido Oviedo Telefon Emag contact Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Telefon reclamatii eMag Hormigon impreso Murcia Telefon contact Bringo | telefon contact Hidroelectrica