Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
 • Total de plata
  0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

 • GEWINN UND VERLUST
 • ( 10,00 Lei )
  9,00 Lei
  Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

TAPUL ISPASITOR de DAPHNE DU MAURIERTAPUL ISPASITOR de DAPHNE DU MAURIER
Move your mouse over image or click to enlarge
 • TAPUL ISPASITOR de DAPHNE DU MAURIER
 • TAPUL ISPASITOR de DAPHNE DU MAURIER

» TAPUL ISPASITOR de DAPHNE DU MAURIER


11,00 Lei

ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 11 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 11 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,22 Lei.


TAPUL ISPASITOR

 

Autor(i): Daphne du Maurier
Editura:  Univers
Anul apariţiei: 1988
Pagini: 352

Format: 14 x 20 cm

Stare: de anticariat (stare buna, bine intretinuta)

Preţ: 11 Lei


DESCRIERE:


Țapul ispășitor folosește celebra idee din Prinț și cerșetor și ne pune protagonistul față în față cu o persoană identică din punct de vedere fizic. Curios, ajunge să-și petreacă întreaga zi și o mare parte din noapte alături de acest necunoscut, împărtășindu-și detalii din viața personală. Când se trezește de dimineață, un șofer îl așteaptă, i se adresează cu „Domnul Conte”, iar sosia lui a dispărut cu toate lucrurile sale.

Știu că spun des asta, dar chiar nu știu ce să cred despre cartea asta. Durează mult până să te prindă și să devii interesat de întâmplările pe care ți le prezintă, și deși stilul de scris e plin de descrieri și prezintă lucruri plictisitoare destul de des, este totuși captivant și nu te pierde. Mi-a plăcut asta, pentru că am simțit că mă pot reîntoarce oricând la poveste și voi fi primită bine.

Personajele au fost crema. Toate destul de dubioase, însă interesante în egală măsură, au adus dialoguri piperate și amuzante, dar și multă frustrare și situații care de care mai interesante și jenate pentru micul nostru protagonist. Avem o întreagă familie roială ce încearcă să se mențină la suprafață din punct de vedere financiar și care se bazează pe moștenirea lăsată de la o noră. În casa lor, sfinții se contopesc cu minciunile, iar înșelătoriile și trecutul cu o muncă prea grea și prea neapreciată. Mi-a plăcut că deși în mijlocul acestei familii, i-am văzut prin ochii detașați ai necunoscutului, ai celui care ia parte, dar nu este o parte în sine.

M-am îndrăgostit de realitatea întâmplărilor. Cartea asta nu ne prezintă viața fericită a celor bogați, dar nici pe cea groaznică a celor pioși și obișnuiți cu suferința. Ne dă o privire obiectivă, atât bună, cât și rea asupra vieții personajelor, iar întâmplările variază de la hilare, la de-a dreptul tragice. Cartea ne prezintă viața în cea mai pură formă a ei , iar sfârșitul are gustul acela amărui pe care ți-l lasă și nedreptatea de zi cu zi.

Mi-a plăcut. M-a ținut interesată... Și în același timp, la ultimele 100 de pagini, deja abia așteptam să citesc și să termin odată. Dacă o aveți, o puteți citi, însă nu aș recomanda-o în mod special.

Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
cabina foto nunta Iasi inchiriere avion privat Cazare Bran Moieciu salon epilare iasi beton cu agregate expuse | gradinita Iasi cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 Transport persoane Germania Romania Béton imprimé Paris | vidanjare Iasi | Béton imprimé decoratif salon epilare iasi panouri infrarosu cablu incalzire in pardoseala accesorii smart home ingrijiri medicale paliative Bucuresti convectoare eletrice servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat Imobiliare Corbeanca beton amprentat constanta