Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
  • Total de plata
    0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

  • GEWINN UND VERLUST
  • ( 10,00 Lei )
    9,00 Lei
    Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

ESSAI SUR LES TRANSFORMATIONS DES OPERATIONS LOGIQUES ESSAI SUR LES TRANSFORMATIONS DES OPERATIONS LOGIQUES
Move your mouse over image or click to enlarge

» ESSAI SUR LES TRANSFORMATIONS DES OPERATIONS LOGIQUES


35,00 Lei

ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 35 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 35 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,70 Lei.


ESSAI SUR LES TRANSFORMATIONS DES OPERATIONS LOGIQUES

 

 

Autor(i): Jean Piaget

Editura:  Presses Universitaires de France

Anul apariţiei:1952

Pagini: 240 (15x24 cm)

Preţ: 35 Lei

 

Essai sur les transformations des operations logiques. Les 256 operations ternaires de la logique bivalente des propositions

 

Jean Piaget s-a nascut la Neuchâtel (Elvetia) pe 9 August, 1895. A murit in Geneva pe 16 Septembrie, 1980. A fost cel mai mare copil a lui Arthur Piaget, profesor de literatura medievala la Universitate, si al Rebeccai Jackson. La vârsta de 11 ani, când era elev la scoala latina de la Neuchâtel a scris o scurta nota despre o vrabie albinoasa. Aceasta scurta nota este considerata ca inceputul unei stralucitoare cariere stiintifice constâd in peste saizeci de carti si câteva sute de articole.

Interesul sau pentru moluste s-a amplificat în timpul adolscentei târzii, pâna în punctul in care a devenit un malacologist bine cunoscut la terminarea scolii. A publicat numeroase articole in aceasta privinta care au ramas in interesul sau de-a lungul intregii vieti.

Dupa absolvirea scolii, a studiat stiintele naturale la Universitatea din Neuschâtel unde a obtinut un Ph. D. In timpul acestei perioade, a publicat doua esee filozofice pe care el le-a considerat drept "lucrari de adolscenta" dar care au fost importante pentru orientarea generala a modului sau de gandire.

Dupa un semestru petrecut la Universitatea din Zûrich unde a aratat un deosebit interes pentru psihoanaliza, a parasit Elvetia pentru a pleca in Franta. Si-a petrecut un an lucrând la Ecole de la rue de la Grange-aux-Belles o institutie pentru baieti creata de Alfred Binet si condusa de De Simon care impreuna cu Binot a desavârsit un test de inteligenta. Acolo Piaget a standardizat testul de inteligenta a lui Burt .

Cartea este in stare buna, folosita.

 

Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
cabina foto nunta Iasi inchiriere avion privat Cazare Bran Moieciu salon epilare iasi beton cu agregate expuse | gradinita Iasi cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 Transport persoane Germania Romania Béton imprimé Paris | vidanjare Iasi | Béton imprimé decoratif salon epilare iasi panouri infrarosu cablu incalzire in pardoseala accesorii smart home ingrijiri medicale paliative Bucuresti convectoare eletrice servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat Imobiliare Corbeanca beton amprentat constanta