Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
 • Total de plata
  0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

 • GEWINN UND VERLUST
 • ( 10,00 Lei )
  9,00 Lei
  Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

SARADA de SANDRA BROWNSARADA de SANDRA BROWN
Move your mouse over image or click to enlarge
 • SARADA de SANDRA BROWN
 • SARADA de SANDRA BROWN

» SARADA de SANDRA BROWN


15,00 Lei

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 15 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 15 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,30 Lei.


SARADA

de SANDRA BROWN 

EDITURA:MIRON, 1994

512 PAGINI

DESCRIERE:

Cat Delaney, vedeta unui serial de televiziune, supravietuieste unui transplant de inima, numai pentru a fi prinsa intr-o panza din ce in ce mai stransa, tesuta din primejdie. O primejdie pe care nici dragostea nu ar putea sa o invinga. Oamenii din jurul ei nu sunt ce par a fi. Si mai inspaimantatoare sunt cele trei ?accidente? fatale suferite de alti trei pacienti carora li se facusera transplante in aceeasi zi?

 

EXTRAS DIN CARTE:

Capitolul unu

10 Octombrie 1990.

-Cat, trezeste-te! Am gasit o inima!Cat Delaney isi facu drum cu greu prin picla somnului provocat demedicamente spre tarmul constientei. Deschizindu-si ochii, incerca sa-silimpezeasca privirea si sa-l vada pe Dean. Imaginea acestuia era putinneclara, dar avea un zimbet larg si incintat.

-Ti-am gasit o inima, repeta el.

-Adevarat? intreba ea cu un glas ragusit si stins. Intrase in spital cuconvingerea ca va pleca ori cu o inima transplantata, ori in sicriu.

-Echipa de recuperare o aduce chiar acum.

Doctorul Dean Spicer seintoarse apoi sa le vorbeasca celor din personalul spitalului care il insotiserain salonul de reanimare. Ea ii auzea vocea, dar cuvintele lui ii pareau lipsitede sens.

Oare, visa? Nu, Dean ii spusese foarte clar ca o inima donata era adusachiar atunci. O inima noua - pentru ea! O viata!

Deodata, se simti cuprinsa de o energie extraordinara, cum nu maicunoscuse de luni de zile. Se ridica brusc in capul oaselor in patul de spital sile vorbi repede si agitat infirmierelor si tehnicienilor care se invirteau in jurulei, minuind ace si catetere cu care sa o intepe si sa o testeze.Violarea medicala a tesuturilor devenise ceva atit de cotidian, incit ea nicinu ii mai dadea atentie. in ultimele citeva luni, din trupul ei se extraseseraatitea lichide, cit sa se umple un bazin de dimensiuni olimpice. Pierdusefoarte mult din greutate, astfel ca ii mai ramasese cam putina carne pescheletul delicat.

 

CARTEA ESTE IN STARE FOARTE BUNA, NEFOLOSITA

PRET: 15 RON + TAXELE POSTALE

Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
cabina foto nunta Iasi inchiriere avion privat Cazare Bran Moieciu salon epilare iasi beton cu agregate expuse | gradinita Iasi cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 Transport persoane Germania Romania Béton imprimé Paris | vidanjare Iasi | Béton imprimé decoratif salon epilare iasi panouri infrarosu cablu incalzire in pardoseala accesorii smart home ingrijiri medicale paliative Bucuresti convectoare eletrice servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat Imobiliare Corbeanca beton amprentat constanta