Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
  • Total de plata
    0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

  • GEWINN UND VERLUST
  • ( 10,00 Lei )
    9,00 Lei
    Oferta Por Tiempo indefinido!!



Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

FABRICAREA BERII LA INDEMANA TUTUROR de MICHAEL HLATKYFABRICAREA BERII LA INDEMANA TUTUROR de MICHAEL HLATKY
Move your mouse over image or click to enlarge

» FABRICAREA BERII LA INDEMANA TUTUROR de MICHAEL HLATKY






15,00 Lei





ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 15 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 15 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,30 Lei.


FABRICAREA BERII LA INDEMANA TUTUROR de MICHAEL HLATKY

 

 

Autor(i): Michael Hlatky

Editura: M.A.S.T.

Anul apariţiei: 2013

Pagini: 222 (13 x 20 cm)

Preţ: 15 Lei

 

DESCRIERE:

 

DESCRIERE:

"Fabricarea berii la indemana tuturor" nu este prima, ci si cea mai de succes carte din domeniu. Multe persoane considera ca fabricarea berii trebuie lasata pe mana profesionistilor,insa este posibila obtinerea unei beri pur si simplu gustoasa si acasa,fara un efort tehnic considerabil. Cum puteti face asta si de ce anume aveti nevoie, precum si sfaturi experimentate despre recunoasterea si corectarea greselilor in fabricarea berii sunt prezentate intr-un mod profesionist de autorul Michael Hlatky, in aceast noua editie prelucrata si bogat ilustrata.Din cuprins:* procesul fabricarii berii simplificat ,explicat pas cu pas;*noile "masini de fabricare a berii"; * Wizen,Kolsch si Marzen preparate acasa; * retetele specialitatilor de bere europene: Stout englezesc,bere de ovaz scandinava,Lambic belgiana. Beri speciale ce de regula nu sunt disponibile in comert:bere afumata,bere de alac,bere de teuch sau bere de ovaz

 

CUPRINS:

Ce este berea?
O scurtă istorie a berii
Legea purităţii berii de la 1516

Apa
Gradul de duritate a apei
Valoarea pH-ului apei

Hameiul
Soiuri de hamei
Adăugarea hameiului

Malţul
Malţificarea
Mărunţirea malţului

Tipuri de malţ speciale
Malţ caramelizat
Malţuri colorate
Malţul verde
Alte malţuri
Malţ lichid

Substituenţii malţului
Zahărul şi caramelul
Aditivi şi mirodenii
Aditivi chimici

Drojdia de bere
Tipuri de drojdie
Drojdia uscată
Drojdia lichidă
Filtrarea mustului

Răcirea şi fermentaţia berii
Depozitarea berii tinere şi fermentaţia secundară
Recipient de plastic
Sită pentru paste
Sac de pânză.
Lingură pentru gătit
Furtun de plastic
Sticle cu capac ermetic de tip "swing-topw”
Termometru
Tinctură de iod
Indicatori de pH
Mustimetru....
Accesorii utile
Recipient de sedimentare
Rezervor de fermentaţie
Rezervor de fermentaţie răcit
Mici sisteme de fabricare a berii pentru acasă şi în localuri
Spaţiul de lucru
Camera de fermentaţie, pivniţa de fermentaţie
Maşini de gătit
Igiena

Măcinarea malţului
Plămădirea malţului
Metoda infuziei
Proba cu iod
Separarea fazelor....
Rezervorul de sedimentare
Fierberea mustului
Must secundar pentru fermentarea secundară
Filtrarea şi răcirea mustului
Determinarea concentraţiei
Adăugarea drojdiei şi fermentarea principală
Fermentarea cu drojdii de fermentaţie superioară
îmbutelierea berii tinere şi maturarea
îmbutelierea în butoaie

Tratarea prealabilă a recipientelor
Etichetele sticlelor
Depozitarea berii
Protocolul de lucru
Degustarea berii

Greşeli în fabricarea berii
Berea nu fermentează
Berea finită are un gust amar
Berea finită are gust prea pronunţat de malţ
Berea finită are gust acru
Berea conţine prea puţin sau deloc acid
Prea mult acid în bere
Alte greşeli
Noile "instalaţii de fabricare a berii"
Procesul de fabricare "Maestrul berarilor" (Braumeister)
Comanda
Plămădire

Desfăşurarea brasajului
Fierberea mustului/a hameiului
Fermentare
Bere din extract de malţ
Weizen bock
Pils
Bere trapistă
Bere Weizen belgiană
Bere Weizen germană
Bere Weizen brună
Altbier
Weizenback blondă şi brună
Kolsch
Bere de export
Bere de secară
„Rauchbier" - Bere afumată
Mărzen
Bere de alac
Bere de cânepă
Bere specială
Bere Pils din Cehia
Ale, Stout şi Bitter
Bere de ovăz
Kvaas...

Dictionarul termenilor pentru fabricarea berii

Maltul si procesul lui de fabricare

 

Cartea este in stare foarte buna, nefolosita, noua.

 

Ne gasiti si pe Facebook: www.facebook.com/carti.regale

 

 

 

Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
cabina foto nunta Iasi inchiriere avion privat Cazare Bran Moieciu salon epilare iasi beton cu agregate expuse | gradinita Iasi cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 Transport persoane Germania Romania Béton imprimé Paris | vidanjare Iasi | Béton imprimé decoratif salon epilare iasi panouri infrarosu cablu incalzire in pardoseala accesorii smart home ingrijiri medicale paliative Bucuresti convectoare eletrice servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat Imobiliare Corbeanca beton amprentat constanta