Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
 • Total de plata
  0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

 • GEWINN UND VERLUST
 • ( 10,00 Lei )
  9,00 Lei
  Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

MANIFESTA-TI DORINTELE de ESTHER si JERRY HICKSMANIFESTA-TI DORINTELE de ESTHER si JERRY HICKS
Move your mouse over image or click to enlarge
 • MANIFESTA-TI DORINTELE de ESTHER si JERRY HICKS
 • MANIFESTA-TI DORINTELE de ESTHER si JERRY HICKS

» MANIFESTA-TI DORINTELE de ESTHER si JERRY HICKS


35,00 Lei

ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 35 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 35 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,70 Lei.


MANIFESTA-TI DORINTELE

 

 

Autor(i):  Esther sI Jerry Hicks

Editura:  Adevar Divin

Anul apariţiei: 2008

Pagini: 370

Format: 13  x 18 cm

Stare: noua

Preţ: 35 Lei

 

DESCRIERE:

Manifestă-ți Dorințele: 365 de Metode pentru a-ți transforma visele în realitate

Informațiile din această carte, care prezintă învățăturile entităților Non-Fizice Abraham, te vor ajuta să înveți cum să-ți manifești dorințele astfel încât să trăiești viața fericită și împlinită pe care o meriți.

Cu fiecare zi vei ajunge să înțelegi cum relațiile, problemele de sănătate, financiare, cariera profesională și multe altele sunt influențate de legile Universului, care-ți guvernează realitatea spațial-temporală - și vei descoperi proceduri puternice care te vor ajuta să circuli în direcția curentului pozitiv al vieții.

Privește cu relaxare toate acestea. Viața trebuie să fie amuzantă. Dorința noastră este ca tu să revii la starea de autoapreciere. Vrem să simți iubire pentru viața ta, pentru oamenii din lumea ta și, cel mai important, pentru tine însuți.

Autori: Esther și Jerry Hicks (Învățăturile lui Abraham)

Așadar, începe să-ți transformi visele în realitate... chiar de acum!

Fragmente din cartea „Manifestă-ți Dorințele: 365 de Metode pentru a-ți transforma visele în realitate

Lumea ta, prezentă și viitoare, este influențată direct și specific de semnalul pe care îl transmiți acum.Personalitatea care ești Tu este cu adevărat o personalitate Veșnică, dar cel care ești acum, și ceea ce gândești acum, cauzează o focalizare a Energiei, care este foarte puternică. Această Energie pe care o focalizezi este aceeași Energie care creează lumile. Şi creează, chiar în acest moment, lumea ta.

Fără capacitatea de a ști ce nu vrei, nu ai putea ști ce vrei. Astfel, prin expunerea ta la experiența de viață este firesc ca preferințele tale naturale să ia naștere. De fapt, aceste preferințe transpiră din tine în toate momentele fiecărei zile, pe mai multe nivele ale Ființei tale. Chiar și celulele trupului tău au propria lor experiență și emană preferințele proprii - iar fiecare preferință este recunoscută de Sursă și primește imediat un răspuns, fără excepție.

Un mare beneficiu al meditației, pe care îl vei remarca imediat, este că lucrurile pe care le-ai dorit vor începe să apară. Dar de ce? De ce doar 15 minute în care nu faci decât să exiști, dau mișcare acelor lucruri? Pentru că deja ai cerut, și acum, în timpul meditației, ai oprit rezistența care le ținea pe loc. Datorită meditației practicate permiți acum dorințelor să apară în experiența ta.

Când spui, „Vreau să se întâmple acest lucru care nu s-a întâmplat până acum,” nu numai că activezi vibrația dorinței tale, dar activezi și vibrația absenței dorinței - așadar nimic nu se schimbă pentru tine. Şi deseori, chiar și atunci când nu rostești partea a doua a frazei, și spui doar, „Vreau să se întâmple asta,” există o vibrație nerostită în tine care continuă să te mențină în starea de neac-ceptare a dorinței.

Puterea gândului - Legea atracției

 

Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
cabina foto nunta Iasi inchiriere avion privat Cazare Bran Moieciu salon epilare iasi beton cu agregate expuse | gradinita Iasi cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 Transport persoane Germania Romania Béton imprimé Paris | vidanjare Iasi | Béton imprimé decoratif salon epilare iasi panouri infrarosu cablu incalzire in pardoseala accesorii smart home ingrijiri medicale paliative Bucuresti convectoare eletrice servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat Imobiliare Corbeanca beton amprentat constanta