Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
 • Total de plata
  0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

 • GEWINN UND VERLUST
 • ( 10,00 Lei )
  9,00 Lei
  Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

CUM SA NE AUZIM INGERII de DOREEN VIRTUECUM SA NE AUZIM INGERII de DOREEN VIRTUE
Move your mouse over image or click to enlarge
 • CUM SA NE AUZIM INGERII de DOREEN VIRTUE
 • CUM SA NE AUZIM INGERII de DOREEN VIRTUE

» CUM SA NE AUZIM INGERII de DOREEN VIRTUE


18,00 Lei

ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 18 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 18 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,36 Lei.


CUM SA NE AUZIM INGERII

 

 

Autor(i):  Doreen Virtue

Editura:  Adevar Divin

Anul apariţiei: 2009

Pagini: 172 (13  x 18 cm)

Preţ: 18 Lei

 

DESCRIERE:

Cum să ne auzim îngerii este un ghid care ne îndrumă pas cu pas să primim mesajele de la îngerii şi ghizii noştri spirituali. Informaţiile cuprinse în această carte au fost culese din workshop-urile ţinute de Doreen Virtue şi din cartea acesteia Mesaje de la îngerii tăi. De-a lungul mai multor ani, Doreen a cules şi a scris diverse materiale informative pentru cursanţii ei, Practicieni în Terapia cu Îngeri. La solicitarea cursanţilor, Doreen a compilat informaţia în această carte care se dovedeşte a fi extrem de utilă şi la îndemâna oricui.

        Lecturând această carte, vă veţi descoperi propriul stil de comunicare cu lumile angelice, astfel încât veţi putea percepe mai uşor viziunile, cuvintele, gândurile şi sentimentele care vă sunt transmise de către îngeri şi alte entităţi cereşti. Cartea este realizată sub forma unui ghid, care vă ajută să faceţi diferenţa între adevăratele mesaje divine şi vocea egoului vostru. Vă va ajuta totodată să vă îmbunătăţiţi modul de comunicare cu îngerii voştri. 

INTRODUCERE

Scurtă prezentare a cărţii        Iniţial, o bună parte din informaţiile cuprinse în această carte le-am scris în cartea „Mesaje de la îngerii tăi”. Şi în acea carte descriu căile de comunicare cu lumile angelice, dar am dorit foarte mult să realizez un ghid prin care să îndrum pas cu pas cititorii în aceste demersuri de comunicare. Am reuşit să pun în practică aceste gânduri scriind cartea de faţă. 
        Informaţiile cuprinse în această carte constituie bibliografia necesară pentru cursanţii mei, ce vor să devină terapeuţi. Cartea rezumă mai multe metode de comunicare cu îngerii, metode pe care le pun în practică atât pe parcursul seminariilor mele, cât şi în unele workshop-uri. 
        În calitate de clarvăzător, privind în viitor, am constat lucruri pozitive, precum faptul că oamenii vor începe să-şi asculte îngerii păzitori din ce în ce mai mult, astfel încât lumea va deveni mai plină de lumină, iubire, pace şi armonie. 
        În calitate de fost psihoterapeut, am descoperit că această comunicare cu îngerii noştri păzitori constituie calea cea mai scurtă prin care ne putem câştiga pacea şi fericirea. Capacităţile şi darurile lor de vindecare se relevă prin toate metodele terapeutice pe care le-am învăţat de-a lungul facultăţii şi pe parcursul pregătirii mele profesionale. Rugămintea mea este însă de a-i asculta şi de a le urma sfaturile acestor entităţi angelice. 
        Începând cu anul 1995, am predat cursuri de conectare la lumea spiritelor, de vindecare cu îngeri şi de comunicare cu aceştia. Această carte constituie un rezultat al experienţei dobândite în urma acestor cursuri, cât şi a practicii mele. Am descoperit că noi toţi avem abilitatea de a comunica şi de a ne asculta îngerii; nu trebuie decât să ne încredem în ea şi să înlăturăm toate temerile existente. Dacă veţi folosi metodele descrise în această carte, veţi reuşi cu siguranţă să vă ascultaţi îngerii! 
        Vă sunt alături în spirit, în fiecare moment!

Cu dragostea şi binecuvântarea îngerilor, 
 • Doreen Virtue

 CUPRINS:

Introducere: Scurtă prezentare a cărţii...... vii

Capitolul 1: Cine sunt îngerii?...... 1
Capitolul 2: Despre cei dragi care au decedat...... 25
Capitolul 3: Mesaje ale copiilor din Rai...... 37
Capitolul 4: Cum să deosebim îngerii de închipuiri?...... 45
Capitolul 5: Cum să ne simţim îngerii?...... 63
Capitolul 6: Cum să recunoaştem şi să primim idei divine şi gânduri profunde?...... 81
Capitolul 7: Cum să ne auzim îngerii?...... 103
Capitolul 8: Cum să ne vedem îngerii?...... 119
Capitolul 9: Primirea mesajelor de la îngeri...... 149

Cuvânt de sfârşit: Lăsaţi Cerul să vă ajute...... 163
Note de final...... 167
Despre autoare...... 169


Cartea este in stare foarte buna, nefolosita.


Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
cabina foto nunta Iasi inchiriere avion privat Cazare Bran Moieciu salon epilare iasi beton cu agregate expuse | gradinita Iasi cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 Transport persoane Germania Romania Béton imprimé Paris | vidanjare Iasi | Béton imprimé decoratif salon epilare iasi panouri infrarosu cablu incalzire in pardoseala accesorii smart home ingrijiri medicale paliative Bucuresti convectoare eletrice servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat Imobiliare Corbeanca beton amprentat constanta