Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
  • Total de plata
    0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

  • GEWINN UND VERLUST
  • ( 10,00 Lei )
    9,00 Lei
    Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

PROIECTAREA FORMEI PIESELOR IN CONSTRUCTIA DE MASINIPROIECTAREA FORMEI PIESELOR IN CONSTRUCTIA DE MASINI de STEFANUTA ENACHE
Move your mouse over image or click to enlarge

» PROIECTAREA FORMEI PIESELOR IN CONSTRUCTIA DE MASINI de STEFANUTA ENACHE


30,00 Lei

ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 30 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 30 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,60 Lei.


PROIECTAREA FORMEI PIESELOR IN CONSTRUCTIA DE MASINI

de STEFANUTA ENACHE, MIHAI PRIDVORNIC si DUMITRU DRAGU

EDITURA TEHNICA, BUCURESTI, 1979

384 PAGINI

Lucrarea cuprinde doua parti.

In prima parte se prezinta "Bazele proiectarii formei pieselor" in care se stabilesc elementele de baza din domeniul proiectarii si tehnologiei, precum si interdependenta dintre proiectare si tehnologie. Intr-un capitol aparte se prezinta partea teoretica a stabilirii formei geometrice, functionale si constructive a pieselor.
 In partea a doua se prezinta "Proiectarea formei constructiv-tehnologice", in care se arata modul de stabilire a formei constructive pentru diferite procedee de realizare a pieselor. De asemenea se prezinta proiectarea formei pieselor in functie de precizia dimensionala di rugozitatea prescrisa, precum si in functie de conditiile de montare si exploatare.

CARTEA ESTE FOLOSITA

 

PRET: 30 RON

 

Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
cabina foto nunta Iasi inchiriere avion privat Cazare Bran Moieciu salon epilare iasi beton cu agregate expuse | gradinita Iasi cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 Transport persoane Germania Romania Béton imprimé Paris | vidanjare Iasi | Béton imprimé decoratif salon epilare iasi panouri infrarosu cablu incalzire in pardoseala accesorii smart home ingrijiri medicale paliative Bucuresti convectoare eletrice servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat Imobiliare Corbeanca beton amprentat constanta