Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
 • Total de plata
  0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

 • GEWINN UND VERLUST
 • ( 10,00 Lei )
  9,00 Lei
  Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

INSULA LUI EUTHANASIUS de MIRCEA ELIADEINSULA LUI EUTHANASIUS de MIRCEA ELIADE
Move your mouse over image or click to enlarge
 • INSULA LUI EUTHANASIUS de MIRCEA ELIADE
 • INSULA LUI EUTHANASIUS de MIRCEA ELIADE

» INSULA LUI EUTHANASIUS de MIRCEA ELIADE


25,00 Lei

ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 25 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 25 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,50 Lei.


 

INSULA LUI EUTHANASIUS

 

 

 

Autor(i):  Mircea Eliade

Editura: Humanitas

Anul apariţiei: 1993

Pagini: 320 (13 x 20 cm)

Preţ: 25 Lei

 

DESCRIERE:

Cartea aceasta e cea mai substantiala culegere de eseuri si articole adunate in volum de Eliade inainte de a se stabili definitiv in strainatate. Ele acopera periada 1931-1939 si au fost reunite parca pentru a releva, sub unghiuri variate, structura, functiile si dialectica simbolului inteles ca forma ireductibila a culturii si a spiritului. Nu este intamplatoare, asadar, asezarea lor sub semnul lui Eminescu.

Nota
Prezenta editie reproduce volumul aparut in 1943, la Fundati regala pentru Literatura si Arta.

In transcrierea textelor care fac obiectul reeditarii s-a aplicat un principiu de baza: s-au pastrat formele de limba atestate in epoca sau caracteristice autorului, in timp ce grafiile s-au adaptat normelor ortografice in vigoare. Astfel s-au pastrat, de exemplu, ca atare formele sunt si m. pl. cari precum si unele particularitati lexicale, ca: acheeni, saduceeni, omeric, yogin, ugro-finiene, inexhaustibila, parafernalia, inchoat, jaratec, salbatec etc. in rest, s-au efectuat operatii de rutina; unificari de lexic, verificarea, in limita posibilitatilor, a citatelor, numelor proprii etc., eliminarea evidentelor greseli de tipar. Citatele in limba franceza au fost traduse in note cu mentiunea: n. ed.
- Editura

MIRCEA ELIADE (Bucuresti, 28 februarie 1907 - Chicago, 22 aprilie 1986):
A facut studii de filozofie la Bucuresti, incheiate cu o teza despre filozofia Renasterii (1928) si la Calcutta, India (decembrie 1928 - decembrie 1931). Isi sustine doctoratul in filozofie, la Bucuresti, cu o lucrare asupra gandirii si practicilor yoga (1933). Intre anii 1933 si 1940, simultan cu o intensa activitate teoretica, beletristica si publicistica, tine cursuri de filozofie si de istoria religiilor la Universitatea din Bucuresti. In timpul razboiului, este atasat cultural al ambasadei Romaniei la Londra (1940-1941) si al delegatiei romane la Lisabona (1941-1945). Din 1945 se stabileste la Paris, unde preda istoria religiilor, intai la Ecole Pratique des Hautes Eutdes (pana in 1948), apoi la Sorbona. Invitat in S.U.A., dupa un an de cursuri tinute ca Visiting Profesor pentru “Haskel Lectures” (1056-19570, accepta postul de profesor titular si de coordonator al Catedrei de Istoria Religiilor (din 1985, Catedra “Mircea Eliade”) a Universitatii din Chicago


Cartea este in stare foarte buna, bine intretinuta, ca noua.

 

Ne gasiti si pe Facebook: www.facebook.com/carti.regale

 

Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
montaj tapet
creare website
hormigon impreso madrid
mobilier scolar editura gunivascazare pensiune Sinaia
premium wordpress themes salon epilare iasi transport persoane germania romania web design Abu Dhabi
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords hormigon impreso madrid precio hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid precio creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn Pavaj Beton amprentat