Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Contact
  • Total de plata
    0 lei
vezi cos

Categorii produse

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

Finalizare comanda

GEWINN UND VERLUST de A.E. JOHANN

  • GEWINN UND VERLUST
  • ( 10,00 Lei )
    9,00 Lei
    Oferta Por Tiempo indefinido!!Aboneaza-te la noutati !


Alte produse

» Toate produsele

MEDICINA CU INGERI MEDICINA CU INGERI de DOREEN VIRTUE
Move your mouse over image or click to enlarge

» MEDICINA CU INGERI de DOREEN VIRTUE


29,00 Lei

ATENŢIE: Ultimele bucaţi in stoc!

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 29 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 29 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 0,58 Lei.


MEDICINA CU INGERI 

 

 

Autor(i):  Doreen Virtue

Editura:  Adevar Divin

Anul apariţiei: 2009

Pagini: 394 (16 x 23 cm)

Preţ: 29 Lei

 

DESCRIERE:

„Călăuzire prin channeling pentru aceia dintre noi care nu avem inspiraţie divină – răspândeşte lumina lui Dumnezeu.”
Kindred Spirit

„O zeiţă de pe Coasta de Vest a Americii... atât de căutată.”
The Saturday Telegraph MagazineCând Doreen a vizitat insula greacă Santorini, a fost contactată de un grup puternic de îngeri ce se autointitulau „Îngerii din Atlantida”. Doreen a fost atunci iniţiată într-o aventură spirituală uluitoare, în care a descoperit secrete străvechi ale templelor vindecării din civilizaţia pierdută a Atlantidei. În această carte extraordinară, Doreen dezvăluie învăţăturile extraordinare pe care le-a primit din această sursă antică de înţelepciune vindecătoare.

Pe lângă faptul că este povestea unei aventuri spirituale, Medicina cu Îngeri este o carte de referinţă care scoate la lumină cercetări ştiinţifice, studii de caz, metode şi analize care susţin importanţa iubirii şi luminii în vindecare. Aceste informaţii vor oferi încredere şi înţelegere oricui este interesat de vindecarea proprie sau a altora.

CUPRINSINTRODUCERE ...... 11

PARTEA I: ÎNGERII DIN ATLANTIDA ŞI SECRETELE TEMPLULUI VINDECĂRII
Capitolul 1: Călătorie către Atlantida ...... 17
Capitolul 2: În Templul Vindecării...... 33
Capitolul 3: O legătură cu trecutul...... 57
Capitolul 4: Cristale şi ulei de măsline ...... 65
Capitolul 5: Spre Atena...... 71
Capitolul 6: Pitagora şi Hermes...... 85
Capitolul 7: Tărâmul încântării...... 107
Capitolul 8: Despre lumina Soarelui...... 141
Capitolul 9: Vrăjitorul din Atlantida...... 153

PARTEA A II-A: MEDICINA CU ÎNGERI. ETAPE ŞI POVESTIRI
Capitolul 10: Introducere în Principiile Medicinei cu Îngeri...... 165
Capitolul 11: Să vedem lumina – Decizii limpezi precum cristalul...... 169
Capitolul 12: Vindecarea cu ajutorul cristalelor – Scopul vindecării, culoarea aurei şi cristalele asociate arhanghelilor...... 185
Capitolul 13: Vindecarea folosind lumina şi culorile...... 199
Capitolul 14: Procesul de vindecare energetică...... 235
Capitolul 15: Cum să avem grijă de corpul energetic şi de chakre...... 253
Capitolul 16: Îngerii şi lumina soarelui...... 273
Capitolul 17: Rugăciunea, credinţa şi îngerii...... 291
Capitolul 18: Îngerii luminii şi ai iubirii...... 331
Capitolul 19: Recapitulare...... 355

PARTEA A III-A: VINDECARE PRIN MEDICINA CU ÎNGERI
Capitolul 20: Metodele vindecătoare ale medicinei cu îngeri...... 359
        Purificarea Chakrelor ...... 359
               Purificarea profundă cu spumă...... 360
               Lumina albă...... 360
        Tăierea stringurilor eterice...... 361
                Tăierea stringurilor cu ajutorul Arhanghelului Mihail...... 363
                Tăierea stringurilor rezistente...... 364
                Tăierea stringurilor specifice...... 364
                Spuma Brissy împotriva lipelilor...... 364
                Tăierea stringurilor dependenţelor...... 365
                Tăierea stringurilor care ne leagă de obiectele materiale...... 366
        Aspirarea cu ajutorul Arhanghelului Mihail...... 367
        Înlăturarea blestemelor şi a pumnalelor...... 369
        Crearea scuturilor şi protecţia psihică...... 370
        Înlăturarea entităţilor şi a spiritelor legate de Pământ...... 372
        Dezlegarea jurămintelor...... 375
        Cum să te înconjori cu îngeri pentru a avea un somn odihnitor noaptea...... 376
        Lucrul cu cristale...... 377
        Şedinţă de preluare a mesajelor în culori de la îngeri...... 378
        Ghid de alegere a cristalelor...... 381

POSTFAŢĂ...... 390
DESPRE AUTOARE...... 391

EXTRAS DIN CARTE

INTRODUCERE

Medicina cu îngeri


Scriu acestea aruncând câte o privire către caldera, craterul vulcanic „sărutat de ocean“ al insulei Santorini (cunoscută şi sub numele de Thera), din Grecia. Santorini păstrează o semnificaţie aparte pentru mine, pentru subiectul acestei cărţi şi pentru voi. Motivul este că mulţi oameni cred că Santorini este porţiunea de pământ rămasă din continentul dispărut Atlantida. Ruinele unuia din numeroasele temple ale vindecării atlante sunt aici, împreună cu energiile mistice şi tradiţiile. Ce loc perfect pentru a scrie despre vindecare – un loc în care am trăit acum câţiva eoni... poate împreună cu voi. Când Atlantida s-a scufundat, în urma unei explozii puternice, o mare parte a cunoaşterii avansate şi a înţelepciunii poporului său a dispărut de asemenea. În prima parte a acestei cărţi, voi discuta despre câteva din străvechile metode ale înţelepciunii vindecătoare practicate de magii atlanţi şi despre secretele vindecării ce mi-au fost comunicate de către îngerii ocrotitori ai Atlantidei. În partea a doua şi a treia, vă voi prezenta povestiri şi metode pe care le puteţi include în viaţa voastră, pentru a vă vindeca pe voi înşivă şi pe ceilalţi. Am inclus, de asemenea, şi studii ştiinţifice care confirm această cunoaştere vindecătoare străveche.

ÎNGERII VINDECĂRII

Îngerii sunt fiinţe celeste lipsite de ego, ceea ce înseamnă că nu ne judecă şi sunt pline de iubire. Cei dragi care au decedat pot îndeplini şi ei diferite funcţii ale îngerilor; cu toate acestea, îi vom numi „spirite călăuzitoare“. În calitate de clarvăzător care are în urmă o viaţă de experienţe, ştiu că fiecare persoană are cu ea cel puţin doi îngeri păzitori şi cel puţin un spirit călăuzitor. Este evident că nu toată lumea îşi ascultă îngerii, altfel nu ar exista atât de multă cruzime şi autodistrugere în lume. Cu toate acestea, îngerii se află aici, oricând suntem gata să le vorbim şi să-i ascultăm. Îngerii nu ţin de un anumit cult religios şi iau parte tot atât de mult la vieţile scepticilor şi ale ateilor, ca şi la cele ale credincioşilor; ei sunt alături atât de cei plini de cruzime, cât şi de cei altruişti. Îngerii sunt cu noi pentru a pune în aplicare planul de pace al lui Dumnezeu, cu fiecare persoană pe rând. În timp ce suntem fiecare răspunzători de acţiunile noastre, îngerii ne pot ajuta să alegem cel mai eficient plan de acţiune. Şi deşi ne putem maturiza prin suferinţă şi luptă, o putem face chiar mai repede prin pace. Îngerii se bucură să ne ajute în orice situaţie care ne poate aduce o stare de pace – fie ea profundă sau nu. Totuşi, noi trebuie să le cerem ajutorul înainte ca ei să poată interveni, datorită „legii liberului arbitru“ prin intermediul căreia funcţionează întregul Univers. Atunci când lucraţi cu îngerii, puteţi împrumuta lumina lor sau o puteţi folosi, la fel cum puteţi să apelaţi la fiinţele lor superioare lipsite de ego. Îngerii vă pot ajuta să vă vindecaţi mentalităţile, astfel încât să respingeţi teama şi să abordaţi cu iubire situaţiile care apar. Îngerii voştri nu sunt limitaţi de timp sau de spaţiu, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji că îi deranjaţi sau că îi încărcaţi cu prea multă treabă. Cuvântul înger înseamnă „mesagerul lui Dumnezeu“. Atunci când vă rugaţi, îngerii sunt trimişi ca nişte purtători de mesaje de la Dumnezeu către creaturile sale. Nu este nimic blasfemiator să vorbim cu îngerii, deoarece fiecare discuţie cu Dumnezeu are ca rezultat faptul că îngerii ne vorbesc nouă. În fond, îngerii sunt una cu Dumnezeu – ei sunt prelungiri ale lui Dumnezeu. Ca şi voi. Atunci când colaborăm cu îngerii, vindecarea survine în proporţii miraculoase şi în feluri nebănuite. Îngerii ne pot ajuta să ne vindecăm fizic, spiritual, emoţional, financiar şi intelectual. Ei ne ajută în cariera noastră, în problemele de sănătate, în viaţa personală, de familie, acasă şi în orice alt domeniu care contează pentru pacea minţii noastre. Aşa că, fie că doriţi vindecarea pentru voi înşivă, fie pentru cineva drag sau pentru un client, veţi accesa un canal de energie vindecătoare extrem de puternic atunci când veţi cere ajutorul îngerilor.

DESPRE ACEASTĂ CARTE

Această carte are trei părţi. Dacă vă face plăcere să citiţi povestiri adevărate despre aventuri spirituale, atunci începeţi cu partea întâi. Dacă vă interesează mai mult să citiţi doar despre etapele medicinei cu îngeri şi povestirile legate de aceasta, atunci partea a doua este o parte de sine stătătoare pe care o puteţi citi la început. Partea a treia este o secţiune de referinţă cu metodele de vindecare angelice care au fost menţionate în primele două părţi ale acestei cărţi. Partea întâi a acestei cărţi este un alt capitol din istoria descoperirilor şi aventurilor mele spirituale, care au început când am scris cartea Calea purtătorului de lumină şi au continuat cu Vindecarea cu zâne. Cu toate acestea, nu este nevoie să citiţi acele cărţi pentru a obţine ceea ce aveţi nevoie din aceasta.

 

Cartea este in stare foarte buna, nefolosita, noua.

 

Nu sunt intrebari pentru acest produs.

» Produse din aceeasi categorie
gradinita sector 1
cazare pensiune Sinaia
premium wordpress themes salon epilare iasi transport persoane germania romania web design Abu Dhabi
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn afterschool sector 2 Bucuresti
avocat ploiesti